Mangokokos toetje
Mangokokos toetje met chiazaad
4 personen
Ingrediƫnten:
1/4 kopje chiazaad
2 kopjes kokosmelk
1 el suiker
2 mango's
1 el chiazaad
100 ml appel of perensap
4 el kokosrasp
Maak een moes van het vruchtvlees van 1 mango, de appel of perensap en de el chiazaad met de staafmixer. Verdeel over 4 glazen.
Meng de 1/4 kop chiazaad met de 2 kopjes kokosmelk en de el suiker. Laat dit heel even staan en verdeel daarna dit ook over de 4 glazen. Het kokosmengsel zakt in de mango moes.
Zet het een half uur in de koelkast tot het opgestijfd is.
Snijd het vruchtvlees de 2e mango in blokjes. Haal de glazen uit de koelkast en verdeel de blokjes erover. Strooi op elk glas een el kokosrasp.
Serveer meteen of bewaar in de koelkast tot je het serveert.